شرح وظایف نظافتچی و نیرو خدماتی چیست ؟

پرستار سالمند فردی است که به طور کلی مسئولیت نگهداری، مراقبت و امور شخصی سالمندان را در خانه خود بر عهده دارد. پرستاران سالمند از نظر تخصص و آموزش به چند گروه مراقبت کننده، بهیار و پرستار تخصصی طبقه بندی می شوند که می توانند با توجه به شرایط جسمانی سالمندان از آنها مراقبت کنند.

شرح وظایف نظافتچی و نیرو خدماتی چیست ؟

۲ بازديد

 

شرح وظایف نظافتچی چیست و نیرو خدماتی چه ویژگی هایی دارد ؟

بسیاری از افراد برای پیدا کردن یک نیروی نظافتچی مناسب به شرکت‌ پرستارکده خدماتی در این زمینه مراجعه می‌کنند. به همین خاطر، در ادامه به بررسی ویژگی‌های یک شرکت نظافتی ایده‌آل خواهیم پرداخت و به شما خواهیم گفت که یک نیروی نظافتچی باید چه خصوصیات و ویژگی‌هایی داشته باشد.

انتخاب یک شرکت نظافتی معتبر برای نگهداری از ساختمان یا استخدام یک نیروی نظافتچی ممکن است کمی دشوار باشد. به همین دلیل، در ادامه نکاتی را درباره ویژگی‌های لازم برای یک نیروی نظافتچی بررسی خواهیم کرد.

وظایف نظافتچی و خدماتی در شرکت

توجه داشته باشید که شرح وظایف نظافتچی و چک‌لیست‌ها ممکن است بسته به نوع شرکت و اداره متفاوت باشند. بنابراین، این لیست تنها به عنوان یک راهنمای کلی برای وظایف نظافتچیان ارائه شده و ممکن است شامل تنظیمات دقیق‌تری بر اساس نیازهای خاص شرکت شما نباشد.

تجربه

یک شرکت نظافتی تجاری که تجربه کافی ندارد، ممکن است دانش لازم برای تمیز کردن ساختمان شما را نداشته باشد. در حین جستجوی شرکت مناسب، فقط به تعداد سال‌های فعالیت آن‌ها توجه نکنید؛ بلکه بررسی کنید که آیا آن‌ها تا به حال خدمات مفیدی به مشتریان ارائه داده‌اند یا خیر. به عنوان مثال، اگر ساختمان شما یک بانک است، حتماً از آن‌ها درباره تجربه‌شان در تمیز کردن بانک‌های دیگر سوال کنید. آیا آن‌ها با پیچیدگی‌های تمیز کردن موسسات مالی آشنا هستند؟ یک شرکت نظافتی حرفه‌ای می‌تواند به سوالات شما به خوبی پاسخ دهد.

حرفه‌ای بودن

وقتی از حرفه‌ای بودن یک شرکت نظافتی تجاری صحبت می‌کنیم، تنها به رفتار حرفه‌ای آن‌ها اشاره نمی‌کنیم. آیا آن‌ها به سازمان‌ها و انجمن‌های حرفه‌ای وابسته هستند؟ آیا گواهینامه‌هایی مانند استاندارد مدیریت صنعت نظافت را دارند؟ هر شرکت نظافتی معتبر اقداماتی را برای دریافت این گواهینامه‌ها انجام می‌دهد و سعی می‌کند به سازمان‌ها و انجمن‌های حرفه‌ای معتبر بپیوندد.

سازگاری

سازگاری یکی از ویژگی‌های بارز یک شرکت نظافتی معتبر است. آیا آن‌ها سال‌ها با همان مشتریان همکاری کرده‌اند؟ اگر پاسخ مثبت است، این نشان‌دهنده این است که شرکت قابل اعتماد و سازگار است. زمانی که یک شرکت نظافتی را استخدام می‌کنید، مهم است که بتوانید هر بار که در ساختمان حضور دارید، از خدمات آن‌ها بهره‌مند شوید.

تجهیزات

نکته دیگری که باید به آن توجه کنید، تجهیزات موجود در شرکت نظافتی است. درباره ابزار و وسایلی که برای حفظ تمیزی و بهداشت کسب و کار شما ضروری هستند، سؤال کنید. اگر آن‌ها این تجهیزات را نداشته باشند یا حتی از آن‌ها بی‌خبر باشند، بهتر است به دنبال یک شرکت نظافتی جدید بگردید.

قیمت مناسب

همه ما این جمله معروف را شنیده‌ایم که می‌گوید: «آنچه را که برایش هزینه می‌کنی، دریافت می‌کنی». این جمله در زمینه نظافت تجاری بسیار به جاست. شرکتی که پایین‌ترین قیمت را ارائه می‌دهد، احتمالاً نمی‌تواند به بقای خود ادامه دهد، زیرا نمی‌تواند سود کافی کسب کند. وقتی که این شرکت‌ها نمی‌توانند به کارگران باکیفیت دستمزد مناسب پرداخت کنند، ناچار به استخدام کارگران کم‌انگیزه و بدون آموزش صحیح می‌شوند.

اما نباید به سرعت گران‌ترین شرکت نظافتی را انتخاب کنید. بهتر است به شرکت‌هایی توجه کنید که قیمت‌هایشان در سطح متوسط قرار دارد.

چطور می‌توانیم یک نیروی نظافتی مناسب پیدا کنیم؟

برای انتخاب یک نیروی نظافتی مناسب، ابتدا باید مشخص کنید که دقیقاً به چه خدماتی نیاز دارید. ممکن است بخواهید فقط برخی از قسمت‌ها را تمیز کنید یا اینکه کل منزلتان نیاز به نظافت داشته باشد.

تخمین بزنید که چقدر زمان برای تمیز کردن خانه‌تان نیاز دارید. اغلب شرکت‌های نظافتی از شما می‌پرسند که اندازه خانه تان چقدر است، چند اتاق دارید و معمولاً چه نوع نظافتی انجام می‌دهید. به طور معمول، تمیز کردن یک اتاق خواب و یک حمام حدود دو ساعت و نیم زمان می‌برد و تمیز کردن آشپزخانه نیز بین یک تا دو ساعت دیگر طول می‌کشد. اگر مدت زمان زیادی است که خانه‌تان را تمیز نکرده‌اید، این زمان‌ها ممکن است بیشتر شود. آماده کردن این اطلاعات به شما کمک می‌کند تا تصمیم بگیرید که چه مقدار می‌توانید هزینه کنید.

موضوع بعدی در مقاله شرح وظایف نظافتچی این است که مشخص کنید هر چند وقت یکبار می‌خواهید منزلتان تمیز شود. بسته به نیاز خانواده‌تان، ممکن است تنها یک یا دو بار در ماه به خدمات نظافتی نیاز داشته باشید. اگر بودجه بیشتری دارید و برنامه شلوغ‌تری دارید، می‌توانید نظافت‌های مکرر را انتخاب کنید. همچنین می‌توانید یک برنامه هفتگی متناوب تنظیم کنید که در آن نظافتچی‌ها هر بار اتاق‌های مختلف را تمیز کنند.

بهتر است قبل از تماس با خدمات نظافتی، بودجه‌تان را مشخص کنید و وضعیت مالی‌تان را در نظر بگیرید.

وظایف کارکنان خدمات نظافتی

  • ما در بخش‌های قبلی تلاش کردیم به تمامی سوالات شما درباره ویژگی‌های نیروی نظافت پاسخ دهیم.
  • نیروی نظافتی مسئولیت و شرح وظایف نظافتچی اولیه در داخل و اطراف منازل و ساختمان‌های اداری را بر عهده دارد.
  • سرویس‌های بهداشتی را نیز نظافت می‌کند که شامل جمع‌آوری زباله‌ها، تخلیه سطل‌ها، ضدعفونی کردن، تمیز کردن آینه‌ها، پاک کردن نقاط خاص درب‌ها و دیوارها، جارو کردن و شستن کف کاشی‌ها و نظافت توالت‌ها می‌شود.
  • این نیروی نظافتی تجهیزات و لوازم نظافت را راه‌اندازی، ذخیره و نگهداری می‌کند.
  • ملحفه‌های کثیف را به محل شستشو منتقل کرده و نواحی را با ملحفه‌های تمیز پر می‌کند.
  • در صورت نیاز، وظایف اضافی را نیز انجام می‌دهد.

شرح وظایف نظافتچی

وظایف نیرو خدماتی در منزل و شرکت

مهارت‌های مربوط به آداب تشریفات برای کارکنان خدماتی و آبدارچی

رعایت نکات زیر می‌تواند تفاوت‌های بارزی بین یک نیروی خدماتی حرفه‌ای و یک نیروی خدماتی معمولی ایجاد کند.

  • نحوه صحیح پذیرایی و رعایت اصول آن در جلسات
  • شیوه صحبت و رفتار با مدیران و سایر کارکنان سازمان
  • وشش و ظاهر نیروی خدماتی، از جمله آبدارچی، نیرونظافتچی و پیشخدمت
  • حرکات غیرکلامی (زبان بدن) نیروهای خدماتی در حضور مدیران، کارکنان و مهمانان
  • مهارت‌های آداب ورود و خروج از جلسات کاری و رسمی
  • نحوه حرفه‌ای خطاب کردن افراد و عناوین سازمانی
  • ایجاد فضایی دلپذیر در محیط کار برای خود و همکاران
  • رعایت ترتیب پذیرایی و زمان‌بندی مناسب در جلسات کاری
  • چگونگی پذیرایی حرفه‌ای از نوشیدنی‌ها و خوراکی‌ها
  • کلمات ممنوعه‌ای که هرگز نباید در گفتار خود استفاده کرد
  • مهارت‌های استقبال و بدرقه مشتریان و ارباب رجوع به صورت حرفه‌ای.

سوالات متداول

نظافتچی چه وظایفی دارد؟

نظافتچی‌ها با حفظ تمیزی و نظم در محل کار، به نگهداری از امکانات کمک کرده و محیط را همیشه مرتب و سازمان‌یافته نگه می‌دارند.

وظایف و مسئولیت‌های نظافتچی چیست؟

این فرد مسئول انجام کلیه کارهای نظافتی در داخل و اطراف ساختمان یا تأسیسات اداری است. این شامل گردگیری، پاک‌کردن، جارو کردن، جاروبرقی کشیدن و تمیز کردن لکه‌های پنجره‌ها و درها می‌شود. همچنین، اطمینان از تمیز کردن، ضدعفونی کردن و تجهیز مجدد سرویس‌های بهداشتی از دیگر شرح وظایف نظافتچی به شمار می‌آید.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.